Naar inhoud

Registreer je op onze website!

Als bezoeker van onze website kun je je registreren. Eenmaal je dat gedaan hebt, kan je je inschrijven op onze gemeentelijke nieuwsbrieven.

Als vertegenwoordiger van een vereniging of bedrijf kan je ook je gegevens beheren of als vereniging een activiteit laten opnemen in de activiteitenkalender.

Stap I: Het registratieformulier invullen.

Eerst en vooral moet je het registratieformulier op de website invullen. Je persoonlijke gegevens zullen enkel worden gebruikt ter verificatie van je identiteit. Met de gebruikersnaam kun je je later aanmelden op ”Mijn Lede”. Er wordt automatisch een e-mail gestuurd naar het e-mailadres dat je ingevuld hebt (let er hier dus op dat je het juiste adres ingeeft!). In dit bericht wordt je gevraagd om je persoonlijk account te valideren.

Stap II: De validatie of bevestiging van je persoonlijk account

Klik de link aan in het e-mailbericht dat je van ons ontvangen hebt. Je hoeft dit slechts één keer te doen ter validatie van je account.

Op de pagina waarop je terecht komt kan je je abonneren op één van onze gemeentelijke nieuwsbrieven.

Ben je een vereniging of bedrijf dan kan je je gegevens beheren en activiteiten ingeven. Selecteer op deze pagina je vereniging uit de lijst en klik op de knop. Staat je vereniging niet in de lijst, vink dan het keuzevakje aan en vul het overeenkomstige formulier in. Na controle van je gegevens, kun je van start gaan met het beheren van de pagina van je vereniging

Je kunt je keuzes nadien altijd via de website beheren.

Stap III: “Mijn Lede”

Eenmaal ingelogd verschijnen onderstaande mogelijkheden bij “Mijn Lede”:

  • Activiteit melden
  • Profiel beheren (o.a. wachtwoord wijzigen en beheer nieuwsbrieven)
  • Vereniging en/of bedrijf beheren

Problemen

Lukt het je niet om je te registreren of heb je nog extra vragen, dan kun je altijd terecht bij de cultuurdienst van Lede. Tel 053 60 68 62 of e-mail cultuurdienst@lede.be