Naar inhoud

Feestcheque aanvragen voor buurtfeest

Feestcheque

Wil je met je buurt een feest organiseren? Dan kan je een gemeentelijke feestcheque aanvragen ter waarde van 125 euro. De voorwaarden vind je terug in het reglement.

Uitleenmateriaal

Wist je dat je voor een buurtfeest materiaal kan ontlenen? Tafels, stoelen, herbruikbare bekers, een koffer vol leuk spelmateriaal ... Surf voor een overzicht en het reglement naar www.lede.be/uitleenmateriaal. Het gebruik van het uitleenmateriaal is gratis, maar we rekenen wel een leverkost indien de technische dienst het materiaal moet brengen.

Toelating aanvragen

Vergeet niet om tijdig je toelating aan te vragen voor de organisatie van je buurtfeest. Dat doe je via het evenementenformulier op www.lede.be/evenementen. Vul het formulier voor een klein evenement in als er geen verkeersverbod nodig is. Moet jouw straat of plein verkeersvrij gemaakt worden? Vul dan het formulier voor een groot evenement in. Met het evenementenformulier vraag je in één klap alle toelatingen aan die je nodig hebt. Ook het gewenste uitleenmateriaal kan je via dit formulier aanvragen.

Praktisch

Evenementen en lokalenbeheer

Markt 1
9340 Lede


Tel:  +32 53 60 68 50
E-mail

Openingsuren

Openingsuren - Gemeente Lede