Naar inhoud

Info voor handelaars

Met Belgerinkel naar de Winkel

Voordelen deelname Met belgerinkel naar de Winkel

Met Belgerinkel naar de Winkel zet iedereen aan om naar de handelaars in de buurt te fietsen. En dat heeft zo z'n voordelen:

  • het is goed voor het milieu,
  • files verminderen,
  • parkeerproblemen verdwijnen.

Maar het mooie van al: een Nederlandse studie toont aan dat traag verkeer de omzet van winkels verhoogt. Fietsende klanten zijn ook trouwe klanten: ze komen vaker langs en kopen op die manier toch meer dan je zou denken. Handelaars die meedoen met Belgerinkel zeggen dat ze dit vooral doen omdat ze hun steentje willen bijdragen aan de maatschappij. En omdat hun klanten ernaar vragen.

 

Werkwijze

  • Na jouw inschrijving ontvang je een actiepakket (de bijdrage in onkosten voor dit promotiemateriaal wordt volledig gedragen door het gemeentebestuur). Dit pakket omvat een aantal Belgerinkel-loten voor jouw klanten en een raamaffiche die kenbaar maakt dat je deelneemt aan de campagne.
  • Tussen 30 april en 4 juni 2016 geef je jouw fietsende en wandelende klanten per winkelbezoek een Belgerinkel-lot. Elk lot heeft een uniek nummer en de klant heeft tot 5 juni de tijd om dit te registreren via www.belgerinkel.be. Tijdens de campagne reikt Belgerinkel elke dag prijzen uit aan de geregistreerde nummers, afkomstig uit heel Vlaanderen.
  • Bovendien kan de klant zijn lotje ook in een van de spaardozen in het gemeentehuis en in de bibliotheek van Lede en Oordegem deponeren. Na de campagne verloot het gemeentebestuur een Belgerinkel-fiets en tal van andere prijzen onder de loten uit de spaardozen.
  • Als deelnemende handelaar ontvang je nadien een overzicht met alle prijswinnaars en word je samen met hen uitgenodigd op de prijsuitreiking.

Inschrijven 

We hopen dat je ook meehelpt om van Met Belgerinkel naar de Winkel opnieuw een succes te maken. Deelnemen is eenvoudig, gratis, en levert heel wat positieve aandacht voor jouw zaak op. Twijfel dus niet langer en schrijf je vandaag nog in op www.belgerinkel.be of bezorg ons het inschrijvingsformulier dat je hier kan downloaden. Inschrijven kan tot uiterlijk 10 maart 2016.

Praktisch

Milieu en landbouw

Markt 1
9340 Lede


Tel:  053 60 68 25
Fax:  053 80 33 09
E-mail

Openingsuren

Openingsuren - Gemeente Lede

Meer info