Naar inhoud

Roefel

roefeldag

Roefel is een dag vol speelplezier voor kinderen van het 1ste tot het 6de leerjaar. Deze heuse kinderhappening gaat door eind juni op het sportcomplex de Ommegang. Het Sportcomplex de Ommegang te Lede wordt omgetoverd tot een waar kinderparadijs.


Voor deelname aan de Roefeldag betaal je 6 euro voor inwoners van Lede en kinderen die in Lede schoollopen of 9 euro voor niet-inwoners. UiTPAS aan kansentarief: 1,5 euro.

Als omruilvoordeel krijg je 2,5 euro korting in ruil voor 10 UiTPASpunten.


De dag zelf
meld je je aan tussen 12u10 en 12u40. Om 13 uur stipt starten de activiteiten. We zorgen voor een mooie afsluiter met een slotshow om 17.15 uur. We voorzien het einde rond 17.45 uur.


Je kind krijgt een deelnemerskaart met de groep en het activiteitenoverzicht op.

Kom tijdig want het is even aanschuiven.


Veranderen van groep kan niet. Gelieve bij de inschrijving duidelijk in te vullen bij welke vrienden je kind wil zitten. Je moet hiervoor rekening houden met de leeftijdsgroepen (1-2e lj / 3-4e lj/ 5e-6e lj). Iemand uit het 1e leerjaar kan niet bij iemand van het 3e leerjaar in de groep zitten. Gelieve dus leeftijdsgenoten op te geven. We proberen de groepen zo goed mogelijk samen te stellen. Informeer vooraf eens bij andere ouders of hun kind ook meedoet. 

HELPERS GEZOCHT:

Wil je graag komen helpen op roefel?

Gelieve dan je gegevens (naam, voornaam, adres, leeftijd, vereniging) door te geven via mail roefel@lede.be. Je kan kiezen tussen het begeleiden van een activiteit of en groepje kinderen. 

Breng je UiTPAS mee en spaar een punt ter plaatse. 

Praktisch

Jeugddienst

Markt 1
9340 Lede


Tel:  053 60 68 62
Fax:  053 80 33 09
E-mail

Openingsuren

Openingsuren - Gemeente Lede

Meer info