Naar inhoud

Ophalen inboedel

Dat je herbruikbare spullen gratis kan laten ophalen door de Kringwinkel, weten de meeste mensen al. Daarnaast zorgt de Kringwinkel echter ook voor de volledige ontruiming van een woning, van kelder tot zolder. Zij demonteren, verpakken en ontruimen de volledige inboedel en waar nodig wordt gezorgd voor parkeerborden en een ladderlift. De woning wordt bezemschoon opgeleverd, klaar voor verkoop, verhuur of renovatie.

Duidelijke afspraken en een eerlijk voorstel

Hoe gaat het in zijn werk? Een verantwoordelijke komt een inventaris opmaken en geeft een prijsvoorstel voor het leeghalen van de woning. Daarna wordt een planning afgesproken. Deze dienstverlening is dus niet gratis.

Voor de kostprijs wordt rekening gehouden met de verkoopwaarde van de herbruikbare goederen, de afvalfractie, de werkuren en eventueel het huren van een lift.

Belangrijk is wel dat het gaat over een inboedel, dus niet uitsluitend over afval of niet-bruikbare goederen.

Meerwaarde voor iedereen

Wie beroep doet op deze dienstverlening ondersteunt meteen ook een duurzaam project. Kringwinkel Teleshop zorgt voor tewerkstelling en opleiding van mensen met verminderde kansen. De Kringwinkels zorgen ook voor hulpverlening door goederen aan lage prijzen te verkopen en mensen die het financieel moeilijk hebben kortingen te geven. Bovendien verkleint de afvalberg omdat herbruikbare goederen een tweede leven krijgen.

 

Wie graag vrijblijvend een voorstel of meer info wil, kan elke werkdag bellen naar 053 78 61 73 of mailen naar info@teleshop-aalst.be. Meer info vind je ook op www.teleshop-aalst.be.

Praktisch

Milieu en landbouw

Markt 1
9340 Lede


Tel:  053 60 68 25
Fax:  053 80 33 09
E-mail

Openingsuren

Openingsuren - Gemeente Lede

Meer info