Naar inhoud

Volksbal 2022

Affiche Volksbal 2022

Volksbal op vrijdag 26 augustus om 19.30 uur. We zitten ondertussen aan de zesde editie van dit feest voor alle Ledenaars.

Om 19.30 uur opent Hotel Belvédère de avond. Deze vrolijke bende vrienden uit het SMC groeide uit tot een succesvolle muziektheatergroep met liefde voor muziek uit de jaren 60 en 70. Muziek waar ze een hedendaagse draai aan geven.

Om 21 uur is het de beurt aan Stampen & Dagen. Stampen & Dagen voorstellen in Lede, dat is als aan een Schot uitleggen wat een kilt is. Al van in de jaren 70 bouwde de groep een muzikaal oeuvre op dat uniek is in zijn genre. Tijdens hun meer dan 40 jaar Leeds muzikaal ambassadeurschap heeft de groep - in wisselende bezetting - grote en kleine podia doorheen het hele Vlaamse land onveilig gemaakt. Ook op het Volksbal staan zij paraat met een mix van folk en skiffle, doorspekt met volkse humor en gedragen op een golf van besmettelijk enthousiasme. Of je nu met de tandem, de boemeltrein of te voet komt: plezier gegarandeerd!

Om 22.45 uur trekt Mama’s Jasje alle registers open. De band met Peter Vanlaet viert in 2022 hun 30+1 -jarige carrière. Ze scoorden in de jaren 90 hits zoals  Als de dag van toen, Teken van leven, Eén nacht alleen, Zo ver weg,  Laat me alleen en Het is over. Mama’s Jasje brengt, samen met hun ijzersterke live band, hun hits, covers en nieuw werk.

Om 24 uur is het de beurt aan Studio Galaxy 2000. Trek dus zeker je dansschoenen aan!

GRATIS

OP HET MARKTPLEIN

Datum van het bericht: dinsdag 12 juli 2022