Naar inhoud

Camping Cultuur op 4 en 5 juni in Smetlede!

Camping Cultuur 2.0

Op zaterdag 4 en zondag 5 juni strijkt onze cultuurkaravaan - na een pauze van drie jaar - neer op een weide op de Briel in Smetlede. Een avond en een dag lang programmeren we gratis circus, muziek, film en theater. Het wordt ongetwijfeld een warm en gezellig evenement. 

Het programma:
 
Zaterdagavond 4 juni, 22u
Openluchtfilm Un Triomphe
Indeze sociale komedie accepteert een met problemen kampende acteur een baan om een theaterworkshop in de gevangenis te runnen om de eindjes aan elkaar te knopen. Verrast door de acteerprestaties van de gevangenen besluit hij met hen een toneelstuk op te voeren op het podium van een echt theater. Dit is het begin van een bijzonder avontuur.
Geïnspireerd op een waargebeurd verhaal.
We voorzien gezellige strandstoeltjes waarin jullie kunnen wegzakken. Heb je het snel koud? Breng zeker een dekentje mee. Geen inschrijving nodig.
 
Zondag 5 juni
Om 11 en 16 uur: Circusact Les Patineurs
Circusgezelschap 15 feet 6 brengt een korte maar spectaculaire act op rolschaatsen. De artiesten Yolaine Dooms en Jasper D’Hondt bekampen elkaar op het scherpst van de snede in een battle.
 
14 uur: Rotzooi
Op een ontwapenende manier worden de thema’s afval, sorteren en recycleren verwerkt in een hilarische straattheateract met zweeptechnieken en spectaculaire vuurtrucs. Laat je meeslepen in deze hilarische, verbazende en soms ook ondeugende show.
 
15 uur: muzikaal toonmoment VBS
Sterreneiland met leerlingen en juf Lien
 
17 uur: Ambrazar
Folkmuziek met een eigen podiumstijl waar het enthousiasme weerklinkt in de op elkaar ingespeelde instrumenten. Niet enkel word je ten dans gevraagd, je zal ook kunnen zingen, luisteren en free- stylen.
 
Er is ook nog een doorlopend aanbod met zwembadcaravan Club Tropicana, Weaving, een Expo.
Alle gedetailleerde info via http://campingcultuur.lede.be.
Datum van het bericht: vrijdag 13 mei 2022