Naar inhoud

Paasspeurtocht

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Pasen

De cultuurraad organiseert, in samenwerking met de cultuurdienst, Bib Lede, Kunstacademie, Gezinsbond en Torencomité een interactieve paasspeurtocht in het Park van Mesen (ingang kant station) van paaszaterdag 3 april tot en met zondag 18 april 2021.

Doelgroep: kleuters en leerlingen van 1e tot en met 4e leerjaar. Je kan dit met je gezinsbubbel doen wanneer het je past.


Zoek in het park alle afbeeldingen van gekleurde paaseieren en verbind op je formulier elke foto (locatie) met het juiste ei. Voor de leerlingen van het eerste tot en met 4e leerjaar zijn er ook extra doe-opdrachten via QR-codes.


Heb je nog geen gratis deelnameformulier? Dan kan je het hier downloaden en afdrukken. Je kan het ingevuld formulier nadien binnenbrengen in de bib van Lede tijdens de openingsuren (uiterlijk 20/04/2021) en ontvangt dan een leuke verrassing. Denk eraan om in de bib je mondmasker te dragen, afstand te houden en bij voorkeur alleen binnen te komen. Indien het deelnemende kind zelf naar binnen komt, dient het wel vergezeld te zijn van 1 begeleider. Veel plezier!

Datum van het bericht: dinsdag 30 maart 2021