Naar inhoud

Schatten van Vlieg - Hoor jij wat ik hoor?

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

De Zomer van Vlieg, dat betekent een vakantie met activiteiten voor jong en oud. Wegens het coronavirus zien onze activiteiten er wat anders uit dan anders. Maar anders is niet minder leuk!

We organiseren twee schattenjachten en een knutselactie.

Doe je mee? Dan zorgt Vlieg voor een kleine beloning! Naast de luisterrijke beloning die elke deelnemer krijgt, maak je ook kans op de Bzzzzboxzzzz. Deze koffer vol leuks wordt aan het einde van de zomer uitgereikt tijdens het Soepconcert met Vlieg.

 

Knutselactie: maak een windorgel

Download vanaf woensdag 1 juli de knutselinstructies op deze website of haal ze af bij de jeugddienst.

Laat je inspireren door je omgeving en ga aan de slag met materialen die je zelf verzameld hebt: kroonkurken, takjes uit het bos, schelpen, parels … Het kan allemaal! Laat onze gemeente mooier klinken dan ooit tevoren en breng je windorgel voor 31 augustus binnen in de bib of bij de jeugddienst. Je krijgt dan een beloning!

 

Schattenjacht: digitale speurneus

Dit jaar een online speurtocht i.p.v. de jaarlijkse zoektocht in de bib. Surf naar deze website en waag je aan een online schattenjacht door de bib! Alles opgelost? Dan verdien je een beloning die je kan ophalen in de bib.

 

Schattenjacht: hoor jij wat ik hoor?

Ssssst, hoor jij dat ook? Er klinkt een leuk muziekje in Lede! Weet jij hoe het heet? Trek van woensdag 1 juli tot 31 augustus je wandelschoenen aan en ga op speurtocht. Vertrekken doe je aan de bibliotheek, de schattenjacht is ongeveer 7 km lang. Verzamel tips om het favoriete deuntje van Vlieg te achterhalen. De speurtocht is vrij toegankelijk. Er zijn aangepaste vragen voor kinderen vanaf 3 jaar en kinderen vanaf 6 jaar. Speurders kunnen na de zoektocht een beloning ophalen in de bib.

Datum van het bericht: dinsdag 23 juni 2020