Naar inhoud

Bedeling nieuwe afvalkalender gestart

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

logo ILvA
De nieuwe afvalkalender komt er weer aan! Vanaf vandaag is ILvA gestart met de bedeling van de nieuwe afvalkalender! Hou dus zeker je brievenbus in de gaten.

De bedeling van de ILvA-afvalkalender 2021-2022 duurt tot einde maart. Wie begin april geen afvalkalender heeft ontvangen, neemt best contact op met ILvA door te bellen naar 053 85 85 45 of te mailen naar info@ilva.be. Je kan ook een exemplaar afhalen bij de dienst milieu en landbouw in het gemeentehuis op afspraak.

Je kan de afvalkalender ook hier online bekijken of download de app 'Recycle!' via de iTunes AppStore of Google play . Deze gratis app voor smartphones, ontwikkeld door Fost Plus, Bebat en Recupel, geeft je alle info over de afvalinzamelingen aan de hand van een handige afvalkalender met herinneringen, sorteerinfo en een overzicht van de inzamelpunten in je buurt, inclusief de openingsuren van het recyclagepark. Zo mis je geen enkele huisvuilinzameling meer en weet je perfect wat te doen met een afgedankte broodrooster, een botervlootje of een stel lege batterijen.

 

 

 

Datum van het bericht: dinsdag 16 februari 2021