Naar inhoud

IBO 't Klavertje 4: woensdagnamiddag

Je dient je kindjes vooraf in te schrijven voor de opvang op woensdagnamiddag. Dit kan enkel via e-mail (inschrijvingsformulier als bijlage) naar kinderopvang@lede.be. Inschrijven voor woensdagnamiddag in januari en februari is verplicht en kan vanaf donderdag 2 december om 18.30 uur.

We aanvaarden de inschrijvingen tot de voorafgaande dinsdag om 9 uur of zolang de maximale opvangcapaciteit niet overschreden is. Enkel en alleen kinderen die ingeschreven zijn, aanvaarden  we op woensdagnamiddag. Je kan niet persoonlijk of telefonisch inschrijven.

 

Nieuwe kinderen zijn welkom in de kinderopvang vanaf het moment dat we het volledige inschrijvingsdossier in ons bezit hebben.

 

Annulatie van een inschrijving op woensdagnamiddag kan je enkel schriftelijk doorgeven ten laatste de 2de werkdag voorafgaand aan de gereserveerde woensdagnamiddag.

Bij geen of laattijdige annulatie van een woensdagnamiddag is een bedrag van 10 euro per kind per woensdagnamiddag verschuldigd.

Bij ziekte kan je de dag zelf annuleren. Mits voorlegging van een ziekteattest rekenen we geen boete aan.

 

In zitting van 9 februari 2010 van het college van burgemeester en schepenen is beslist om ouders die hun facturen tijdig betalen voorrang te geven om hun kinderen in te schrijven.
Voor verdere informatie kan je contact opnemen met de dienst kinderopvang, 053 60 68 63 of kinderopvang@lede.be

Datum van het bericht: donderdag 02 december 2021