Naar inhoud

 

 

 

Nieuws

 • Update coronavirus - tweede boostervaccin voor ouderen

  In Vlaanderen wordt nog tot en met 24 juni 2022 een tweede boostervaccinatie aangeboden aan mensen die in een woonzorgcentrum verblijven en personen vanaf 80 jaar. Deze vaccinatie is vrijwillig en gratis.

  Lees meer
 • Fairtradefietstocht en korte-keten-markt

  Fairtrade en de cultuurdienst organiseren op zondag 29 mei een fietstocht in het teken van eerlijke handel. We starten om 14 uur aan WZC Markizaat voor een tocht van 30 km. We maken drie stops in het teken van de korte keten en eerlijke handel.

  Lees meer
 • Parktheaterfestival

  Op zondag 22 mei is het park van Mesen de plaats bij uitstek voor een fijne namiddag! Je bent welkom vanaf 14 uur op het evenementenplein (ingang via Kasteeldreef) voor het eerste openluchttheater en -circus.

  Lees meer
 • Code oranje: hoog risico op natuurbrand in Oost-Vlaanderen

  Het is erg droog en daardoor brandgevaarlijk in de natuur. Natuur en Bos kondigt daarom code oranje af in Oost-Vlaanderen. Wees voorzichtig, rook niet en maak geen vuur in natuur- en bosgebieden.

  Lees meer
 • Camping Cultuur op 4 en 5 juni in Smetlede!

  Op zaterdag 4 en zondag 5 juni strijkt onze cultuurkaravaan - na een pauze van drie jaar - neer op een weide op de Briel in Smetlede. Een avond en een dag lang programmeren we gratis circus, muziek, film en theater. Het wordt ongetwijfeld een warm en gezellig evenement. 

  Lees meer
Meer nieuws

 

100% lokaal Lede
 

 

online reserveren