Naar inhoud

Het zomert in de bib!

Het zomert in de bib 2009

Met de zomer in zicht, zet de bibliotheek zijn beste beentje voor met de traditionele zomeracties: de Zomer van het Spannende Boek, onze reiskaartjesactie GeBOEKt, extra uitleentermijn en de opendeurdagen in Oordegem.

Zomertijd=boekentijd
Naast het traditionele aanbod Spannende Boeken (met Pieter Aspe, Toni Coppers, John Grisham, Anne Holt en Arnaldur Indridason) kun je moeilijk kijken: in de zomer staan detectives en thrillers steevast centraal.

Extra uitleenmogelijkheden

Van 1 juli tot 31 augustus wordt de uitleentermijn automatisch met een weekje verlengd (van 3 naar 4 weken).

GeBOEKt: reiskaartenactie
Nog een zomerse reis tegoed? Neem deel aan onze klassieker 'geBOEKt'. Stuur ons een reiskaartje of bezorg ons een kiekje van de lokale bib via mail of Facebook en maak kans op een Bongo-weekendarrangement of 2 Book-in-a-box-verrassingspakketten.

Op schattenjacht met de Vlieg
Tijdens de zomermaanden kan de jeugd in de bibliotheek van Lede op zoek gaan naar de Piratenschat die Vlieg in de bib heeft verstopt. De speurders maken kans op een verrassende Bibbox! Voor jongere kinderen is er een Piratenkleurwedstrijd.

Opendeurdagen in Oordegem
Van 26 tot 28 augustus kan je terecht in de bibliotheek van Oordegem voor onze traditionele opendeurdagen. De bibliotheek is gastheer voor een tentoonstelling van de in mei overleden schilder Jan Jacobs. Op maandag 29 augustus is de bibliotheek uitzonderlijk gesloten.

Vertelnamiddag ‘Maria Dolores Esperanza, de kip die tomaten legt’
Op maandagnamiddag 29 augustus kan je in de bib terecht voor onze vertel- en activiteitennamiddag. Graag op voorhand inschrijven, de plaatsen zijn beperkt! Ingeschreven kinderen krijgen een drankje.

Verdere informatie over alle activiteiten (inschrijving, ...) vind je op ons activiteitenoverzicht.