Naar inhoud

Pop-upcinema: 6 openluchtfilms GEANNULEERD

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

openluchtfilm

De vrijetijdsdiensten moesten de voorbije maanden met pijn in het hart een heleboel activiteiten schrappen. Maar deze zomer staan we er terug: met een openluchtcinema dan nog! We vertonen 6 films op 6 unieke locaties, gratis bovendien!

De films starten om 21.45 uur. We vragen wel om in te schrijven via http://www.lede.be/tickets

Klik daar op de banner onderaan 'koop hier tichets'. De tickets zitten gratis in het systeem.

Het aantal plaatsen is beperkt omdat we volgens de geldende veiligheidsmaatregelen de nodige afstand tussen de toeschouwers moeten bewaren. Indien je niet aanwezig bent voor 21.30 uur, dan wordt je plaats vrijgegeven aan last-minute bezoekers. We voorzien enkele strandstoelen en andere zitmogelijkheden. Breng gerust zelf een dekentje en/of je eigen picknick mee.

Programma

Donderdag 13 augustus – park Huize Moens – Bohemian Rhapsody
De jonge Farrokh Bulsara ontdekt in Engeland zijn grote passie voor muziek. Hij ontmoet enkele muzikanten en al snel wordt de band Queen gevormd. Farrokh verandert zijn naam naar Freddie Mercury en Queen wordt een van de grootste rockbands van de wereld.

Zaterdag 15 augustus – voetbalterrein sportcomplex De Ommegang – I, Tonya
De getalenteerde kunstschaatsster Tonya Harding komt in de aanloop naar de Olympische Winterspelen van 1994 in opspraak wanneer haar entourage betrokken blijkt bij een brutale aanval op haar ploeggenote en rivale Nancy Kerrigan.

 

Maandag 17 augustus – Weide Essestraat – A star is born
Countryzanger Jackson Maine is onder de indruk als hij op een avond beginnend zangeres Ally hoort zingen in een bar. De liefde tussen Ally en Maine groeit en hij helpt haar op weg in haar muzikale carrière terwijl zijn eigen leven langzaam uit elkaar valt door zijn alcohol- en drugsverslaving.

Donderdag 20 augustus – binnenkoer bib en OC Oordegem – Tonio
Tonio, de bijna 22-jarige zoon van een schrijver, wordt nabij het Amsterdamse Vondelpark doodgereden door een auto. De schrijver en zijn vrouw zoeken naar een reconstructie van de laatste levensdagen van hun zoon.

Donderdag 27 augustus – weide Kerkhofstraat – La La Land
Mia is een serveerster en droomt ervan om actrice te worden. Ondanks de talloze audities die ze doet, heeft ze geen succes. Jazzmuzikant Sebastian droomt van een eigen club. Ze ontmoeten elkaar een paar keer toevallig en worden verliefd.

Zaterdag 29 augustus – speelplein Wanzele – Mary Poppins Returns
1935, ten tijde van de Grote Depressie in Londen. Jane en Michael Banks zijn volwassen geworden en krijgen, nadat het noodlot toeslaat, opnieuw een bezoek van Mary Poppins.

 

Deze voorstellingen worden georganiseerd met de steun van provincie Oost-Vlaanderen.


Datum van het bericht: vrijdag 03 juli 2020