Naar inhoud

Uitstel start ticketverkoop GC De Volkskring

De cultuurdienst stond te popelen om 20 juni van start te gaan met de online ticketverkoop voor de voorstellingen in GC De Volkskring. Helaas is er op dit moment nog onvoldoende duidelijkheid over de coronaveiligheidsmaatregelen voor dit najaar. De start van de verkoop wordt uitgesteld naar eind augustus.

Om jullie, onze toeschouwers, op een veilige en aangename manier een vaste plaats te geven in GC De Volkskring, wachten we op meer informatie en federale richtlijnen. We schuiven de start van de ticketverkoop dus op naar het einde van de zomervakantie. De abonnementenverkoop start op zaterdag 22 augustus, de losseticketverkoop start op dinsdag 25 augustus. Voor de filmvoorstellingen, lezingen en de voorstelling van Frank Galan mogen de toeschouwers een vrije plaats innemen waardoor we social distance kunnen garanderen indien we starten aan verminderde capaciteit. Voor deze activiteiten wordt al een beperkt aantal plaatsen opengesteld voor verkoop vanaf 2 juli.

We duimen dat we dit najaar opnieuw samen kunnen genieten van fantastische artiesten op het podium in De Volkskring. We hopen jullie snel weer in goede gezondheid te mogen begroeten!

Datum van het bericht: dinsdag 16 juni 2020