Naar inhoud

GC De VOlkskring - brochure nieuw seizoen

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Deze week verschijnt de nieuwe brochure van GC De Volkskring met het aanbod van voorstellingen voor het najaar 2020 en voorjaar 2021.

Omwille van de coronacrisis is er momenteel nog onduidelijkheid over de toekomst van het sociale leven en de vrijetijdsactiviteiten. Ook voor De Volkskring zijn er geen zekerheden. Toch willen wij ons aanbod voorstellen en durven wij hopen dat we iedereen snel opnieuw kunnen ontvangen in De Volkskring, onze veilige en vertrouwde cultuurhaven.

Indien wij genoodzaakt zijn om het komende seizoen voorstellingen te verplaatsen, annuleren of aan te passen, dan worden de tickethouders persoonlijk verwittigd en kunnen zij kiezen voor een terugbetaling van hun tickets. De gezondheid van ons publiek blijft de hoogste prioriteit.


Om de veiligheid van ons publiek te garanderen is er dit jaar ook ingezet op de langverwachte online ticketverkoop. Je hoeft bij de start van de ticketverkoop dus niet meer langs te komen in het gemeentehuis. Je kan zowel abonnementen als tickets online aankopen via onze website. Meer info hierover volgt begin juni. Wie niet beschikt over een computer met internetverbinding kan wel nog terecht op het gemeentehuis. De start van de abonnementenverkoop staat gepland op 20 juni, de verkoop van losse tickets start op 2 juli.

Datum van het bericht: woensdag 13 mei 2020