Naar inhoud

BibArt filmclub: Wildlife in GC De Volkskring op 10 september

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Beeld Wildlife

De BibArt Filmclub organiseert elk seizoen vijf films in vijf gemeentes: Denderleeuw, Erpe-Mere, Haaltert, Lede en Ninove. We vertonen Wildlife op dinsdag 10 september in GC De Volkskring. De inleiding start om 19.45 uur, om 20 uur stipt start de film. Tickets kosten 5 euro (UiTpas aan kansentarief).

Wildlife volgt het leven van de 14-jarige Joe Brinson en zijn gezin in Montana in de jaren ‘60. Door zijn ogen zien we hoe het huwelijksleven van zijn ouders langzaamaan uit mekaar dreigt te vallen nadat zijn vader zijn werk als golfleraar verliest en besluit zich aan te melden bij de brandweer om een grote bosbrand te helpen bestrijden. Met lede ogen moet Joe aanzien hoe zijn moeder, in de afwezigheid van zijn vader, verliefd wordt op een andere man.

 

Regisseur Paul Dano baseerde zich voor zijn debuutfilm op het gelijknamige boek van Richard Ford en herwerkte het verhaal tot scenario samen met zijn partner Zoe Kazan. Het resultaat is een eerlijk drama over het huwelijksleven en over de gevoelens die veranderingen met zich meebrengen.

 

Tickets kosten 5 euro en kan je bestellen via de webshop van BibArt.

Datum van het bericht: woensdag 04 september 2019