Naar inhoud

Fietstocht Vlieg Dwars door Lede

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Affiche Vlieg Dwars door Lede

Ontdek Lede op de fiets! Tijdens Vlieg dwars door Lede op donderdag 15 augustus zorgen we voor de ideale mix van familieplezier, sport en cultuur.

Praktisch

De inschrijvingen starten om 14 uur in de sporthal. Kinderen tot en met 11 jaar betalen 3 euro, vanaf 12 jaar betaal je 5 euro. De fietstocht start om 14.30 uur stipt. 

 

Twee formules: gezinsformule (korte fietsroute) en sportieve formule (30 km)

Voor sportievelingen stippelen we een route van ongeveer 30 km uit. Families met kinderen en rustige fietsers kunnen opteren voor een tocht van 15 km. Er is begeleiding voor beide routes.  Halfweg pauzeren we voor een muzikale act. Elke deelnemer krijgt hier een gratis consumptie! De fietstocht eindigt rond 17.30 uur aan de sporthal.

 

Muziek met Ambrazar

Vier eigenzinnige Brugse knapen die doorheen hun vriendschap en liefde voor muziek een repertoire hebben opgebouwd van folkmuziek waar geen genre op te plakken is. Na negen jaar op de planken hebben ze een eigen podiumstijl ontwikkeld waar het enthousiasme weerklinkt in de op elkaar ingespeelde instrumenten.

 

Je kan hen aan het werk zien aan de tussenstop en afsluitend aan Sportcomplex de Ommegang.

 

Uitpas en Vlieg

Deze activiteit is een UitPAS-activiteit: je kan een punt sparen en het UiTpas-kansentarief is geldig.

Vlieg zet in de zomermaanden de cultuur- en vrijetijdshuizen in de picture. Kinderen die deelnemen krijgen ook  een sticker voor hun Zzzpaarkaart en een extra UiTpunt. Bovendien maak je kans op een Bzzzboxzzz vol leuks!

 

Alle info op http://vlieg.lede.be !

Datum van het bericht: vrijdag 02 augustus 2019