Naar inhoud

Zomerconcerten 2019

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Ook deze zomer weer knallende zomerconcerten!

Het gemeentelijk feestcomité organiseert 2 zomerconcerten en volgende groepen komen het beste van zichzelf geven.
Samen met jouw aanwezigheid maken we er telkens een spetterend feest van op het vernieuwde pleintje achter Huize Moens. Gratis toegang.

 

5 juli

18 uur: Dizzy Fingers duo

Luc De Clus & Franky Du Mongh : 'Artist Tour' voorprogramma.

Deze mannen danken hun rijkelijk repertoire aan de vele jaren ervaring, mede als muzikanten van de Dizzy Fingers en de vele andere bands waarin ze stuk voor stuk schitterden als gitaristen en zang! Een niet te missen kans om ze nog eens live aan het werk te zien. Nummers van CCR en andere gekende bands worden u op een bord geserveerd alsof ze nooit eerder gespeeld zijn, pure klasse!

21 uur: Hound Dog Jr plays Elvis

Puur voor de lol sloegen Paul De Weerdt, Frank Vander Linden (De Mens), Jan Van Eyken (De Kreuners) en Dirk Jans (De Mens) een aantal jaren geleden de handen in elkaar om het repertoire van Elvis Presley te brengen. Vergeet alle Elvislookalikes, dit is rock-'n-roll van de bovenste plank! De sound herinnert aan de jonge Elvis uit de jaren vijftig, maar soms gaat het er ook ruiger aan toe.

Dit optreden wordt georganiseerd samen met de cultuurdienst.

 

23 augustus

20 uur: The Crowd

The Crowd is een fenomeen in het Belgische rockcircuit. De rockgroep, opgericht in 1987, is intussen uitgegroeid tot de Belgische coverband bij uitstek met meer dan 800 optredens op hun palmares

 

Datum van het bericht: dinsdag 02 juli 2019