Naar inhoud

Bespaar 20% op je energiefactuur!

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Groepsaankoop  dak- en spouwmuurisolatie

Dankzij de groepsaankoop dak- en spouwmuurisolatie in samenwerking met gemeente Lede.

Energie wordt steeds duurder. Om de prijsstijgingen te counteren en tegelijk de opwarming van de aarde tegen te gaan is investeren in energiebesparende maatregelen een verstandige zet. SOLVA organiseert daarom een groepsaankoop voor dak- en spouwmuurisolatie in samenwerking met onze gemeente en vzw BEA. Door deze groepsaankoop worden scherpere prijzen afgedwongen en een goede kwaliteit gegarandeerd.

 

 

Aangezien elk huis zijn eigen unieke structuur heeft, komt een professional langs bij de deelnemer voor het bekijken van de woning. Deze maakt vervolgens een offerte op maat van de woning voor dak- of spouwmuurisolatie of beide. Ten gevolge van de groepsactie is elke offerte kwalitatief, scherp van prijs én gecheckt op correctheid door het onafhankelijke studiebureau Zero Emission Solutions.

 

Als de deelnemer uiteindelijk tevreden is van de offerte, gaan de werken van start. Vzw BEA volgt samen met Zero Emission Solutions de uitvoering van de maatregel(en) op.

 

De actie loopt van 1 februari 2018 tot en met 31 december 2018. Schrijf je in via www.energiegroepsaankoop.be/gebouwschil

Datum van het bericht: donderdag 01 februari 2018