Naar inhoud

Betaal minder voor groene stroom - groepsaankoop

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Groepsaankoop groene energie

Wil jij besparen op je energiefactuur en tegelijkertijd je steentje bijdragen aan een beter klimaat? Doe dan mee met de zevende groepsaankoop voor groene stroom en aardgas van de Provincie Oost-Vlaanderen. Met deze groepsaankoop ondersteunt de Provincie haar inwoners bij de overstap naar groene en scherp geprijsde energie. Door een grote groep geïnteresseerden samen te brengen, kan de Provincie een lage prijs bedingen voor groene elektriciteit en gas. De leverancier die tijdens de energieveiling op 8 februari de beste prijs kan bieden, is de winnaar. Hoe meer deelnemers, hoe groter de korting.

Dankzij de vorige groepsaankoop konden meer dan 34.000 Vlaamse gezinnen en meer dan 1.200 bedrijven respectievelijk gemiddeld 193 en 294 euro besparen op hun energiefactuur.

 

Schrijf je gratis en volledig vrijblijvend in voor 8 februari 2018 via www.samengaanwegroener.be. Je krijgt een prijsaanbod berekend op jouw opgegeven verbruik. Vind je het voorstel interessant, dan accepteer je het aanbod en regelt de Provincie de overstap naar je nieuwe leverancier. Bedrijven, zelfstandigen en verenigingen met een beperkt verbruik kunnen ook deelnemen.

 

De gemeente Lede ondersteunt dit initiatief. Wil je hulp bij je inschrijving, dan kan je terecht bij de milieudienst. Maak een afspraak via 053 60 68 25 en breng zeker je laatste jaarafrekening mee. Daarin staan immers alle gegevens die we nodig hebben om jouw inschrijving in orde te brengen.

 

Meer info

Gratis infolijn: 0800 76 101 (werkdagen van 9 tot 20 uur)

groenestroom@oost-vlaanderen.be

www.samenaankoopenergie.be

Datum van het bericht: maandag 11 december 2017