Naar inhoud

Verwendagen en boekenverkoop in de bib

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Verwendag 2016 Lede

In oktober leggen we onze leners in de watten! We starten op dinsdag 10 oktober met onze bibstand op de markt. Op zaterdag 14 oktober steken we de handen uit de mouwen voor de jaarlijkse verwendag in de bib van Lede - met boekenverkoop. We sluiten de verwendagen af op zaterdag 21 oktober in de uitleenpost van Oordegem.

Op zaterdag 14 oktober steken we de handen uit de mouwen voor de jaarlijkse Verwendag in de bib van

Lede. Van 9 tot 15 uur trakteren we iedereen op koffie, fruitsap en een pannenkoek, een ballonvouwer maakt

de gekste figuren en een grimeur kleurt de snoetjes van de kinderen. We organiseren ook een gratis fotoshoot waarbij jij pronkt op de cover van je lievelingsboek!

 

Poseer voor onze camera en even later zit je op de hand van de GVR, vlieg je in een betoverde wagen met Harry Potter of klauter je in de boomhut van 14 verdiepingen!

 

Tegelijk loopt onze boekenverkoop waar je romans, strips, tijdschriften, kinder- en informatieve boeken vindt voor een prikje. We verkopen alles aan 0.50 euro per werk.

 

Het fablab van Erpe-Mere komt op woensdag 18 oktober op bezoek en brengt een stickermachine mee. Maak je eigen sticker op de computer en print hem uit. Breng een tas, fietshelm, drinkbus of brooddoos mee om te personaliseren. Geen handige Harry? Je kan ook gewoon eens komen kijken. Deze activiteit is met vrije inloop en gaat door van 14 tot 18 uur.

 

We sluiten de verwendagen af op zaterdag 21 oktober in de uitleenpost van Oordegem. Van 10 tot 12 uur laat Piet Ballon zijn ballonvouwkunsten zien en trakteren we de leners op koffie, fruitsap en een pannenkoek.

Datum van het bericht: maandag 04 september 2017