Naar inhoud

Resultaat veiling groepsaankoop groene energie

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Groepsaankoop 100 % groene stroom en aardgas - Provincie Oost-Vlaanderen

Energieleveranciers Elegant en Engie Electrabel hebben het beste bod uitgebracht tijdens de veiling van de zesde groepsaankoop 100% groene stroom en aardgas van de Provincie Oost-Vlaanderen. De meer dan 60.000 deelnemers krijgen voor 16 maart hun persoonlijk voorstel via brief of e-mail. Dit voorstel is gemiddeld 323 euro goedkoper dan een doorsnee contract voor groene stroom voor gezinnen met een combinatiecontract elektriciteit en aardgas; gezinnen met enkel elektriciteit besparen gemiddeld 112 euro. De uiteindelijke besparing is uiteraard voor iedereen anders.

Heb je jouw persoonlijk voorstel via brief of e-mail gekregen en vind je het interessant? Dan kan je eenvoudig overstappen. Accepteer het aanbod online als je een e-mail kreeg of kom vóór 21 april naar de dienst milieu en landbouw in het gemeentehuis indien je jouw voorstel via brief kreeg. Maak hiervoor vooraf een afspraak via 053 60 68 26. Breng zeker de brief met jouw persoonlijke voorstel, je jaarafrekening en bankrekeningnummer mee.

 

Was je niet ingeschreven, maar wil je toch profiteren van het aanbod? Voer dan je gegevens vanaf 16 maart in op www.samengaanwegroener.be en je ziet meteen wat je bespaart. Je kan het aanbod ook onmiddellijk accepteren indien het voor jou interessant is.

 

Heb je nog vragen? Surf naar www.samengaanwegroener.be, bel de gratis infolijn op 0800 76 101 of mail naar groenestroom@oost-vlaanderen.be.

Datum van het bericht: dinsdag 14 februari 2017