Naar inhoud

Verhalenwandeling in Lede

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Affiche Verhalenwandeling 18/03/2017

Op zaterdag 18 maart gaan Leedse vertellers op diverse locaties van Lede aan de slag met verhalen rond het thema 'transformatie'. Langs een aangename wandeling worden de verhalen verteld, begeleid door muziek van de leerkrachten van de Academie. Start is aan TC Kenta (het voormalige TC Vogelenzang).

De verhalen worden verteld door een aantal onervaren vertellers, die gecoacht worden door Isabelle Ringoet, docente Woord bij de Academie van Lede. Leraren van de Academie zorgen voor muziek bij een aantal verhalen.

 

Voor deze activiteiten krijgen we ondersteuning van Davidsfonds Lede, Toneelkring Vreugd in Deugd Lede, 't Genootschap 't Hovaardig Boerke en natuurgroep De Gemzen. 

 

Kaarten voor dit evenement in voorverkoop zijn verkrijgbaar in de bibliotheek van Lede en Oordegem. Jongeren vanaf 12 jaar betalen 4 EUR in voorverkoop, volwassenen 6 EUR. Inbegrepen zijn 2 drankjes en een hapje. Opgelet: aan de kassa betaal je telkens 2 EUR extra.

 

We organiseren deze activiteit naar aanleiding van Wereldverteldag, de dag waarop wereldwijd de kunst van het verhalen vertellen wordt gevierd.

Datum van het bericht: woensdag 01 maart 2017