Naar inhoud

Nieuws

 • Jeugdboekenmaand in bibliotheek Lede

  De bibliotheek van Lede heeft een mooi programma klaar voor de Jeugdboekenmaand! We richten ons op de sterren en planeten met een knutselwedstrijd, voorleesmomenten, een workshop Raketbouwen en een doe-workshop ism Mira!

  Lees meer
 • Vacature technisch assistent (M/V) - sportdienst

  Het gemeentebestuur van Lede gaat over tot de aanwerving van een TECHNISCH ASSISTENT (M/V) - sportdienst - halftijds- contractueel - Niveau D1-D3.

  Lees meer
 • De grote lenteschoonmaak

  Heb jij ook schoon genoeg van zwerfvuil? Helpen kan op zoveel manieren: gewoon al door afval zoals papiertjes, snoepwikkels en blikjes in de vuilnisbak te gooien in plaats van zomaar op de grond, anderen aan te moedigen om hetzelfde te doen, mee te helpen aan een opruimactie, … Want zeg nu zelf, zonder dat zwervend afval is het toch veel aangenamer om te wandelen, te winkelen en te wonen in onze mooie gemeente.

  Lees meer
 • Bespaar 20% op je energiefactuur!

  Dankzij de groepsaankoop dak- en spouwmuurisolatie in samenwerking met gemeente Lede.

  Energie wordt steeds duurder. Om de prijsstijgingen te counteren en tegelijk de opwarming van de aarde tegen te gaan is investeren in energiebesparende maatregelen een verstandige zet. SOLVA organiseert daarom een groepsaankoop voor dak- en spouwmuurisolatie in samenwerking met onze gemeente en vzw BEA. Door deze groepsaankoop worden scherpere prijzen afgedwongen en een goede kwaliteit gegarandeerd.

  Lees meer
 • #bibvooriedereen

  Vind jij de bibliotheek een basisdienst waar elke burger recht op heeft?
  Vind jij het belangrijk dat jouw nieuwe gemeentebestuur in 2019 blijft investeren in de bib? Laat je stem horen en teken het charter op www.bibvooriedereen.be !

  Lees meer
Meer nieuws

online reserveren