Naar inhoud

Nieuws

 • Inleverbus van de bibliotheek buiten gebruik tijdens carnaval

  Om veiligheidsredenen wordt de inleverbus elk jaar afgesloten tijdens carnaval. De bus zal gesloten zijn van zaterdagmiddag 17 februari tot en met maandagavond 19 februari.

  Lees meer
 • Laatste Luistervinken met Lucien Van Impe en Filip Osselaer

  De bibliotheek en de cultuurdienst nodigen jaarlijks vier interessante gastsprekers uit die je een hele avond mee op sleeptouw nemen door hun vakgebied. Dit jaar is Lucien Van Impe de laatste in de reeks. De lezingen begint op woensdag 21 februari om 20 uur in GC de Volkskring. Kaarten zijn verkrijgbaar aan 5 EUR in de bibliotheken in Lede en Oordegem en bij de cultuurdienst.

  Lees meer
 • Carnaval 2018

  Meer informatie over het programma, de stoet en de verkeersmaatregelen tijdens carnaval vind je hier.

  Lees meer
 • Vacature technisch assistent (M/V) - sportdienst

  Het gemeentebestuur van Lede gaat over tot de aanwerving van een TECHNISCH ASSISTENT (M/V) - sportdienst - halftijds- contractueel - Niveau D1-D3.

  Lees meer
 • De grote lenteschoonmaak

  Heb jij ook schoon genoeg van zwerfvuil? Helpen kan op zoveel manieren: gewoon al door afval zoals papiertjes, snoepwikkels en blikjes in de vuilnisbak te gooien in plaats van zomaar op de grond, anderen aan te moedigen om hetzelfde te doen, mee te helpen aan een opruimactie, … Want zeg nu zelf, zonder dat zwervend afval is het toch veel aangenamer om te wandelen, te winkelen en te wonen in onze mooie gemeente.

  Lees meer
Meer nieuws

online reserveren