Naar inhoud

Nieuws

 • Bekendmaking opmaak voorontwerp Provinciaal Ruimtelijk Beleidsplan Oost-Vlaanderen

  De Provincie Oost-Vlaanderen is gestart met de opmaak van het voorontwerp van het Provinciaal Ruimtelijk Beleidsplan met bijhorende Beleidskaders. De Provincie maakt werk van een toekomstgerichte ruimtelijke planning, en kijkt richting 2050. Dat lijkt veraf, maar dat is het eigenlijk niet. De indeling van onze ruimte heeft gevolgen op lange termijn, dus moeten we goed nadenken en de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen steeds voor ogen houden.

  Lees meer
 • Afschaffing voorrang van rechts op lokale hoofdwegen

  De afschaffing van de voorrang van rechts op lokale hoofdwegen is een van de acties die in het gemeentelijk mobiliteitsplan staan. Wegen van hogere categorie (lokale wegen II – gebiedsontsluitende wegen) krijgen voorrang op wegen van lagere categorie (lokale wegen III – erftoegangswegen).

  Lees meer
 • Vacature administratief medewerk(st)er

  Het gemeentebestuur van Lede gaat over tot de aanwerving in tijdelijk contractueel verband van een 
  ADMINISTRATIEF MEDEWERK(ST)ER voor de dienst speelpleinwerking - periode van 1 juni 2019 tot en met 31 augustus 2019 - voltijds - niveau C1-C3.

  Lees meer
 • Vacature technisch assistent(e) - schilder

  Het gemeentebestuur van Lede gaat over tot de aanwerving van een VOLTIJDS TECHNISCH ASSISTENT(E) - SCHILDER - contractueel onbepaalde duur - weddeschaal D1-D3 - wervingsreserve van 1 jaar, mogelijks verlengbaar voor 1 jaar.

  Lees meer
 • Vervoer op maat

  Je wil naar het theater maar denkt er niet te geraken? Of na de voorstelling niet meer thuis te kunnen?  Geen nood! Dit theaterseizoen bieden we je voordelig vervoer op maat aan. Dit proefproject is een initiatief van VZW Mobar, gemeenschapscentrum De Volkskring en het departement Mobiliteit en Openbare Werken van de Vlaamse overheid.

  Lees meer
Meer nieuws

online reserveren