Naar inhoud

Nieuws

 • Vacature technisch assistent(e) - garage

  Het gemeentebestuur van Lede gaat over tot de aanwerving van een VOLTIJDS TECHNISCH ASSISTENT(E) voor de garage - weddeschaal D1-D3 - - wervingsreserve van 1 jaar, mogelijks verlengbaar voor 1 jaar.

  Lees meer
 • Werken aan de nutsleidingen in Broeder De Saedeleerstraat en omgeving

  Ter voorbereiding op de geplande rioleringswerken op initiatief van de gemeente Lede en Farys, starten vanaf 21 januari aanpassingswerken aan de nutsleidingen. Deze voorbereidende werken zullen normaliter duren tot einde mei.

   

  Er zal gewerkt worden in de ruime omgeving van de Broeder De Saedeleerstraat door aannemer Wagro bvba (Baaikenstraat 5, Zele). Eandis is trekker van het project en zal fungeren als aanspreekpunt namens alle nutsmaatschappijen op de werf.

  Lees meer
 • Nieuwe datum Luistervinken Christine Van Broeckhoven

  Professor Christine Van Broeckhoven liet ons weten dat ze de vastgelegde lezing ‘Alzheimer en dementie’ van 7 februari 2019 om 20 uur in GC De Volkskring omwille van onvoorziene en persoonlijke redenen moet annuleren. Wij hebben in samenspraak met haar een nieuwe datum vastgelegd: donderdag 28 februari 2019 om 20 uur in GC De Volkskring.

  Lees meer
 • Samen maken we je energierekening lager én groener!

  Besparen op je energiefactuur en tegelijkertijd je steentje bijdragen aan een beter klimaat? Dat kan! Met de groepsaankoop van de Provincie Oost-Vlaanderen stap je bovendien probleemloos over naar een goedkoper en groen energiecontract. Inschrijven vóór 5 februari 2019, het is gratis en volledig vrijblijvend.

  Lees meer
 • Gemeenteraad: audioverslagen

  Vanaf nu kun je ook achteraf de gemeenteraad beluisteren via onze website. De audioverslagen vind je hier.

  Lees meer
Meer nieuws

online reserveren