Naar inhoud

Nieuws

 • Vervoer op maat

  Je wil naar het theater maar denkt er niet te geraken? Of na de voorstelling niet meer thuis te kunnen?  Geen nood! Dit theaterseizoen bieden we je voordelig vervoer op maat aan. Dit proefproject is een initiatief van VZW Mobar, gemeenschapscentrum De Volkskring en het departement Mobiliteit en Openbare Werken van de Vlaamse overheid.

  Lees meer
 • Stookolietanksanering

  Meer en meer gezinnen schakelen voor hun verwarming over van stookolie naar aardgas. Heel wat stookolietanks raken dus in onbruik. Deze kunnen vroeg of laat beginnen lekken, wat een risico op ernstige vervuiling van bodem of grondwater met zich meebrengt. Dit kost veel geld en wordt niet gedekt door de verzekeringen. Daarom moet je een stookolietank die niet meer gebruikt wordt verplicht laten verwijderen of leegmaken door een erkende technicus.

  Lees meer
 • Wervingsreserves administratief medewerker/vrijetijdsmedewerker

  Het gemeentebestuur van Lede gaat over tot het aanleggen van twee wervingsreserves administratief medewerk(st)er - niveau C1-C3.

  Lees meer
 • Cultuurprijs en cultuurlaureaat: oproep fotografen

  In 2018 zal het gemeentebestuur opnieuw de Prijs voor cultuur en de Cultuurlaureaat uitreiken. Met deze prijzen willen we enkele culturele prestaties van Ledenaars in de kijker zetten. Deze keer zoeken we een mooie foto om te overhandigen aan de cultuurlaureaat.

  Lees meer
Meer nieuws

online reserveren