Naar inhoud

Nieuws

 • Vervoer op maat

  Je wil naar het theater maar denkt er niet te geraken? Of na de voorstelling niet meer thuis te kunnen?  Geen nood! Dit theaterseizoen bieden we je voordelig vervoer op maat aan. Dit proefproject is een initiatief van VZW Mobar, gemeenschapscentrum De Volkskring en het departement Mobiliteit en Openbare Werken van de Vlaamse overheid.

  Lees meer
 • Kindervertelling 'Wee je gebeente!' in de bib tijdens de verwendag

  Hou je wel van griezelen? Geesten en trollen maken jou niet bang? Dan is dit verhalenuurtje echt iets voor jou! TcollectiefvertelT vertelt rasechte volksverhalen en sprookjes vol deugnieterij, bizarre gewoonten en magie. Het wordt spannend en geheimzinnig, maar ook komisch en misschien af en toe een beetje treurig. Op zaterdag 20 oktober om 14u in de bibliotheek.

  Lees meer
 • Stookolietanksanering

  Meer en meer gezinnen schakelen voor hun verwarming over van stookolie naar aardgas. Heel wat stookolietanks raken dus in onbruik. Deze kunnen vroeg of laat beginnen lekken, wat een risico op ernstige vervuiling van bodem of grondwater met zich meebrengt. Dit kost veel geld en wordt niet gedekt door de verzekeringen. Daarom moet je een stookolietank die niet meer gebruikt wordt verplicht laten verwijderen of leegmaken door een erkende technicus.

  Lees meer
 • Wervingsreserves administratief medewerker/vrijetijdsmedewerker

  Het gemeentebestuur van Lede gaat over tot het aanleggen van twee wervingsreserves administratief medewerk(st)er - niveau C1-C3.

  Lees meer
 • Boekenverkoop en verwendag in de bib op zaterdag 20 oktober

  Op zaterdag 20 oktober zijn we opnieuw volledig tot jullie dienst tijdens onze jaarlijkse verwendag. Naast onze grote boekenverkoop is er een green screen, een verhalenverteller én de bekendmaking van het Schoonste Dialectwoord van Lede.

  Lees meer
Meer nieuws

online reserveren