Naar inhoud

 

banner klimaattafel

 

Nieuws

 • Herinrichten begraafplaats Impe

  In onze gemeente zijn we gestart met het verfraaien van de kerkhoven en het in kaart brengen van alle waardevolle graftekens. Het eerste kerkhof dat onder handen genomen werd, is het kerkhof van Lede. Vanaf maandag 22 januari 2018 starten we met de heraanleg van het kerkhof van Impe.

  De begraafplaats van Impe bevindt zich ter hoogte van de Langehaag.

   

  Om het kerkhof optimaal te kunnen onderhouden, wordt er tussen en rond de grafzerken geopteerd voor een uniform materiaal. In de zone achter de graven worden er bodembedekkers aangeplant. Oude en kapotte struiken en hagen worden verwijderd en vervangen. Ook de paden worden opnieuw aangelegd. De voorziene ingrepen dragen bij aan een groene, onderhoudsvriendelijke en duurzame begraafplaats.

   

   

  Lees meer
 • IBO 't Klavertje 4: woensdagnamiddag

  Kinderen moeten vooraf ingeschreven worden voor de opvang op woensdagnamiddag. Dit kan enkel via e-mail (inschrijvingsformulier als bijlage) naar kinderopvang@lede.be. Inschrijven voor woensdagnamiddag in maart en april kan vanaf donderdag 18 januari om 18.30 uur.

  Lees meer
 • Begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang studentencontracten

  Het gemeentebestuur van Lede gaat over tot de aanwerving van begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang studentencontracten (weekcontracten krokusvakantie).

  Lees meer
 • IBO 't Klavertje 4: krokusvakantie

  Inschrijven voor de krokusvakantie kan vanaf donderdag 18 januari om 18.30 uur!

  Lees meer
 • Koop een kip voor een appel en een ei!

  De vorige edities van onze kippenactie waren een groot succes: in 2014 schreven 434 Leedse gezinnen zich in, in 2016 gingen we daar vlotjes over met 525 gezinnen! Zullen we dit jaar het record opnieuw verbreken?

  Lees meer
Meer nieuws

online reserveren