Naar inhoud

 

 

Nieuws

 • Het gele lintje verbindt je in de strijd tegen kanker

  Elk jaar krijgen meer dan 40.000 Vlamingen het harde verdict: kanker. Dat zijn 112 nieuwe patiënten per dag. Bijna 5 per uur. Mannen. Vrouwen. Kinderen. Meer dan 200.000 mensen leven met en na kanker. Onthutsende cijfers waar je stil van wordt. Het betekent dat vroeg of laat iedereen met kanker te maken krijgt. Rechtstreeks of onrechtstreeks.

  Lees meer
 • Agenda gemeenteraad 19 oktober 2017

  De agenda van de gemeenteraad van 19 oktober2017 is vanaf nu hier te raadplegen op onze website.

  Lees meer
 • Denk mee over de Leedse economie!

  Lede streeft naar een goed horeca- en detailhandelsapparaat. Om dat te bereiken, wordt onder meer een beleidsplan lokale economie opgemaakt, samen met onderzoeks- en adviesbureau WES Research & Strategy.

  Lees meer
 • Vacature technisch beambte wegen - wijzigingen

  Het gemeentebestuur van Lede gaat over tot de aanwerving van een VOLTIJDS BEAMBTE voor de technische dienst - weddeschaal E1-E3 - contractueel.

  Gewijzigde aanwervingsvoorwaarden (rijbewijs B niet vereist) - inschrijvingsdatum verlengd tot en met 3 november 2017.

  Lees meer
 • Werken Infrabel

  In het voorjaar van 2017 heeft Infrabel twee bufferbekkens langs de spoorweg afgewerkt. Nu start Infrabel met de volgende stap in een betere waterhuishouding voor de spoorweg L50A. Er worden collectoren aangelegd bovenaan de spoortalud. Deze collectoren zullen er voor zorgen dat het omgevingswater van de aanpalende gronden ook terecht komt in de bufferbekkens. In de Oude Heirweg hebben Aquafin en Infrabel de handen in elkaar geslagen. De riolering in de Oude Heirweg wordt tijdens de werken van Infrabel mee aangelegd, zodat de hinder voor de buurtbewoners beperkt kan blijven.

  Lees meer
Meer nieuws

online reserveren