Naar inhoud

Nieuws

 • Vacature technisch hoofdmedewerker

  Het OCMW van Lede gaat over tot de aanwerving van een VOLTIJDS TECHNISCH HOOFDMEDEWERKER voor de technische dienst van het woon- en zorgcentrum, Niveau C1-C3 - tijdelijke contractuele functie met onmiddellijke indiensttreding.

  Lees meer
 • Vacature technisch beambte - Groendienst (M/V)

  Het gemeentebestuur van Lede gaat over tot de aanwerving van een TECHNISCH BEAMBTE - GROENDIENST - contractuele voltijdse prestatie - Niveau E1-E3 - wervingsreserve van 1 jaar

  Lees meer
 • Zomerconcerten 2019

  Ook deze zomer weer knallende zomerconcerten!

  Het gemeentelijk feestcomité organiseert 2 zomerconcerten en volgende groepen komen het beste van zichzelf geven.
  Samen met jouw aanwezigheid maken we er telkens een spetterend feest van op het vernieuwde pleintje achter Huize Moens. Gratis toegang.

   

  Lees meer
 • Gezocht: Boekenbengels voor Boekenbabbels

  De bib gaat op zoek naar boekenbengels, ooit al van gehoord? Het zijn kinderen die dol zijn op verhalen in alle mogelijke vormen: om naar te kijken, om naar te luisteren, om te lezen… Herken je jezelf? Dan is Boekenbabbels zekers iets voor jou!

  Lees meer
 • Ontdek de filmvoorstellingen in GC De Volkskring!

  De bibliotheek verwent jullie dit seizoen met een uitgebreid filmaanbod. De BibArt Filmclub opent met Wildlife in Lede. Het aanbod wordt aangevuld met 4 CinéFolie-themafilmavonden, steeds met een korte inleiding. Tickets voor deze films kan je kopen aan 5 euro.

  Lees meer
Meer nieuws

online reserveren