Naar inhoud

Nieuws

 • Jobstudent administratief medewerker sociale dienst gezocht (halftijds)

  Voor de periode 01/08/2018 t.e.m. 31/08/2018 zijn wij op zoek naar een halftijdse administratief medewerker voor de Sociale Dienst. Er dient iedere voormiddag gewerkt te worden.

   

  Je verzorgt het onthaal, de postverwerking en geeft administratieve ondersteuning. 

  Lees meer
 • Heraanleg doortocht Oordegem

  Het Agentschap Wegen en Verkeer, gemeente Lede en Farys investeren samen in een veiligere Grote Steenweg (N9) in Oordegem (Lede). De doortocht krijgt een grondige facelift van zijstraat Wijde Wereld tot de Pontweg. Met een nieuw wegdek, veilige fiets- en voetpaden en parkeerstroken wordt de steenweg een pak veiliger, zeker voor fietsers en voetgangers. Onder het wegdek komt een gescheiden rioleringsstelsel. De werken zijn op 27 februari van start gegaan en zullen tot juli 2018 duren. 

  Lees meer
 • Nieuwe voorwaarden uitbating Cafetaria Sportcomplex De Ommegang

  Het gemeentebestuur van Lede wenst via een openbare rondvraag de nieuwe voorwaarden voor de uitbating van Cafetaria De Ommegang bekend te maken.

  Lees meer
 • Cinefolie Comique

  Leedse filmliefhebbers kunnen uitkijken naar een nieuwe themafilmavond in GC De Volkskring. We maken het op donderdag 3 mei extra ontspannend met de komische film A Man Called Ove. Kaarten kan je kopen in de bib aan 4 euro of 10 UiTPAS-punten. Aan de kassa betaal je 6 euro.

  Lees meer
 • De 10.000-stappenclash

  Het Vlaams Instituut Gezond Leven en Logo organiseren met steun van de Vlaamse overheid de Vlaamse 10.000-stappenclash, de stappencompetitie tussen alle Vlaamse en Brusselse gemeenten en steden.

  Lees meer
Meer nieuws

online reserveren