Naar inhoud

Nieuws

 • Pasfoto identiteitskaart

  Bij de aanvraag van een nieuwe identiteitskaart moet je een pasfoto meebrengen. Let er wel op dat het een recente pasfoto is. Een foto van je vorige kaart bijvoorbeeld is vijf jaar oud en dus niet meer geschikt.

  Lees meer
 • Verkeershinder ten gevolge van carnavalsweekend (13-14 februari) Op zaterdag 13 februari wordt tussen 16u en 22u de Markt afgesloten naar aanleiding van de kermis en de karamellenworp. Voor het verkeer komende van de Kasteeldreef richting N442 wordt een omleiding voorzien via Kerkevijverstraat en Vijverstraat. Voor het verkeer komende van N442 richting Nieuwstraat wordt een omleiding voorzien via N442, Ommeganglaan en Kerkevijverstraat.

  Op zondag 14 februari vindt carnaval Lede plaats. Het centrum wordt afgesloten voor verkeer vanaf 14u tot 19u. Meer bepaald gaat het om volgende straten: Markt, Kasteeldreef, Kasteelstraat, Stationsstraat, Markizaatstraat, Olmendreef en Nieuwstraat. De Markt blijft wel afgesloten tot 22u.
  Lees meer
 • Inleverbus van de bibliotheek buiten gebruik tijdens carnaval

  Om veiligheidsredenen wordt de inleverbus elk jaar afgesloten tijdens carnaval. De bus zal gesloten zijn van zaterdagmiddag 13 februari tot en met maandagavond 15 februari.

  Lees meer
 • E-loket

  Wegens een technische storing zijn er problemen met het e-loket.

  Je kan ons uiteraard ook bereiken via burgerzaken@lede.be of langskomen in het gemeentehuis.

  Lees meer
 • Carnaval 2016

  Hieronder vind je het programma van het carnavalsweekend 2016!

  Lees meer
Meer nieuws

online reserveren

banner EIK wie? wat? waar?
banner portaal belgium.be