Naar inhoud

Nieuws

 • Vacature administratief medewerk(st)er

  Het gemeentebestuur van Lede gaat over tot de aanwerving van een ADMINISTRATIEF MEDEWERK(ST)ER voor de technische dienst - voltijds - niveau C1-C3 - statutair.

  Lees meer
 • Openbaar onderzoek aanvraag stedenbouwkundige vergunning Markt 1

  Het gemeentebestuur deelt mee dat een aanvraag tot stedenbouwkundige vergunning werd ingediend bij Ruimte Vlaanderen. Het betreft een aanvraag voor de heraanleg Markt, Kerkevijverstraat, Kasteeldreef en Administratief Centrum alsook de verfraaiing van het openbaar plein gelegen aan het Cultureel Centrum. De werken omvatten de aanleg van een gescheiden rioleringsstelsel en de heraanleg van de bovenbouw.

  Lees meer
 • Stiptheidsacties bij ILvA

  Tijdens een personeelsvergadering met de vakorganisaties op 25 mei 2016, heeft de meerderheid van de aanwezige laders en chauffeurs van ILvA beslist om tot stiptheidsacties over te gaan. Ze zullen de werkzaamheden om 16 uur stopzetten, ongeacht of hun ronde is afgewerkt.

  Lees meer
 • Begraafplaats Lede

  In onze gemeente zijn we gestart met het verfraaien van de kerkhoven en het in kaart brengen van alle waardevolle graftekens. Het eerste kerkhof dat onder handen wordt genomen is het kerkhof van Lede.

  Lees meer
 • Invullen belastingaangifte

  Sinds 1 januari 2016 is de controle personenbelasting van Wetteren gesloten.

  Voor hulp bij het invullen van de belastingaangifte voor aanslagjaar 2016 – inkomsten 2015 kan je terecht op een belastingkantoor in je buurt.

  Lees meer
Meer nieuws

online reserveren