Naar inhoud

 

 

Nieuws

 • Gedichtendag: tussen Pot & Pint

  De academie en de bibliotheek slaan de handen in elkaar voor een poëtische en gezellige avond in GC De Volkskring. Deze voorstelling vindt plaats op donderdag 26 januari. Vanaf 19 uur is ons Poëziecafé geopend, om 19.30 uur starten de voorstellingen. De studenten Woord van de academie zorgen voor een mix van toneel, poëzie en sfeer. Een aanrader!

  Lees meer
 • Vacature werkleider gebouwen/groendienst (M/V)

  Opgepast! Aangepaste aanwervingsvoorwaarden en inschrijvingsdatum

  Het gemeentebestuur van Lede gaat over tot de aanwerving van een WERKLEIDER (M/V)  sectie gebouwen/groendienst - voltijds - statutair - Niveau C1-C3

  Lees meer
 • Inhuldiging beiaard en nieuwjaarsreceptie

  Zondag 8 januari 2017 wordt een feestelijke dag voor onze gemeente. Om 10.30 uur , aansluitend op de misviering die uitzonderlijk begint om 9.30 uur, wordt de beiaard in de Sint-Martinuskerk in Lede officieel ingehuldigd. De beiaard zal dan voor de eerste keer geautomatiseerd spelen. Meteen daarna start de nieuwjaarsreceptie voor alle inwoners.

  Lees meer
 • Radio Lede

  Radio Lede zal vanaf zondag 4 december tijdelijk worden uitgezonden op 107.8 FM. Vanaf de uitzending van zondag 5 maart maken we opnieuw gebruik van 105.1 FM.

  Lees meer
 • Vacature technisch beambte - technische dienst (E1-E3)

  Het OCMW Lede gaat over tot de aanwerving van een technisch beambte - technische dienst.

  Lees meer
Meer nieuws

online reserveren