Naar inhoud

Nieuws

 • Vacature hoofdverpleegkundige

  Het OCMW van Lede gaat over tot de aanwerving van een HOOFDVERPLEEGKUNDIGE (m/v)

  (niveau BV5).

  Lees meer
 • De tandarts van wacht

  Om het stijgend aantal oproepen te kunnen beantwoorden, heeft het bestuur van de Tandartsenwacht Kring Land van Aalst in samenspraak met de geneeskundige commissie besloten dat de tandarts van wacht voortaan bereikbaar is op zaterdag, zon- en feestdagen van 9 tot 18 uur op 053 70 90 95.

  Lees meer
 • Infoavond eerste lezertjes in de bib

  Leerkrachten en ouders van beginnende lezers krijgen op maandagavond 15 september tijdens een infoavond handige tips om hun kinderen te helpen. De infoavond is een project van het bibliothecair samenwerkingsverband BibArt in samenwerking met Linc VZW en de provincie Oost-Vlaanderen.

  Lees meer
 • UiTPAS inruilactie bibliotheek

  Vanaf maandag 1 september kan je in de bibliotheek 5 UiTPAS-punten ruilen voor een basisloomsetje. Opgelet: de zaklampjes zijn al uitgeput!

  Lees meer
 • Recupel on tour

  Op zaterdag 13 september komt de roadshow Recupel on Tour opnieuw naar Lede. Die dag kan iedereen tussen 8 en 15 uur zijn elektroafval op de Markt gratis inleveren. Werkt het toestel nog, dan krijgt het wellicht een tweede leven dankzij Kringwinkel Teleshop. Is het onherroepelijk defect, dan wordt het door Recupel ontmanteld en gerecycleerd.

  Lees meer
Meer nieuws

online reserveren

banner EIK wie? wat? waar?
banner portaal belgium.be