Naar inhoud

 

banner vlieg

Nieuws

 • Aanvangsuur Volksbal wijzigt!

  Dit jaar wordt de zomer opnieuw afgesloten met een spetterend volksbal. Dit keer met een uitgebreide affiche; onder andere Dirk Bauters en gasten, Milpool, Wolix en Stampen & Dagen.

  Lees meer
 • Vlieg Dwars door Lede

  Dwars door Lede en de Vlieg slaan de handen in elkaar voor een superdeluxe fietstocht. Zowel jonge gezinnen als de gevorderde fietser zal hier zijn gading vinden met routes van 15 en 30 km. Langs het parcours is circusanimatie voorzien, The Antonio's zorgen voor een muzikale afsluiter. Noteer alvast 15 augustus in je agenda!

  Lees meer
 • Geen avonddienst

  Er is geen avonddienst op donderdag van 11 juli tot en met 12 augustus. Het gemeentehuis is wel open elke voormiddag van 9 tot 12 uur en op woensdagnamiddag van 13.30 tot 16 uur.

  Lees meer
 • Filmopnames 'Sprakeloos' in Oordegemdorp van 25 juli tot 9 september

  Productiehuis Caviar is momenteel volop bezig met voorbereiding van de opnames van de langspeelfilm Sprakeloos, de verfilming van het gelijknamige boek van Tom Lanoye. De regie is in handen van Hilde Van Mieghem en de cast bestaat uit Viviane Demuynck, Stanny Crets, Marie Vinck, Flor Decleir,…

   

   

  Lees meer
 • Nieuw politiereglement, met uitbreiding van de mogelijkheden inzake gemeentelijke administratieve sancties

  Sinds 1 juni 2016 werd een nieuw algemeen politiereglement van kracht, zowel in Erpe-Mere als Lede. Aangezien beide gemeenten behoren tot dezelfde politiezone, werd er gekozen om het nieuwe politiereglement nagenoeg identiek te maken.

  Lees meer
Meer nieuws

online reserveren