Naar inhoud

 

 

Nieuws

 • Enquête: hoe kies jij je boeken?

  De bibliotheken van Brugge, Aalst, Denderleeuw, Erpe-Mere, Haaltert, Lede en Ninove werken samen aan nieuwe manieren om onze gebruikers nog beter van dienst te zijn. Concreet willen we op basis van trefwoorden en uitleengeschiedenis verschillende manieren ontwikkelen om betere leessuggesties op jullie maat te maken. 

  Lees meer
 • Heraanleg doortocht Oordegem

  Het Agentschap Wegen en Verkeer, gemeente Lede en Farys investeren samen in een veiligere Grote Steenweg (N9) in Oordegem (Lede). De doortocht krijgt een grondige facelift van zijstraat Wijde Wereld tot de Pontweg. Met een nieuw wegdek, veilige fiets- en voetpaden en parkeerstroken wordt de steenweg een pak veiliger, zeker voor fietsers en voetgangers. Onder het wegdek komt een gescheiden rioleringsstelsel. De werken gaan op 27 februari van start en zullen tot het najaar van 2018 duren. 

  Lees meer
 • Heraanleg Markt en omgeving

  De heraanleg van de Markt en omgeving is een wegen- en rioleringsproject dat getrokken wordt door de gemeente Lede en Farys. Infraplan is de ontwerper en Viabuild zal de werken uitvoeren. 

  Lees meer
 • Rioleringswerken Heiplasweg

  Op 6 maart starten de rioleringswerken in de Heiplasweg. Normaliter zullen deze werken voltooid zijn voor het bouwverlof. De infovergadering vond plaats op 22 februari 2017. Hieronder vindt u de presentatie van FARYS en van studiebureau Talboom.

  Lees meer
 • Nieuwe normen pasfoto’s

  Vanaf nu geldt er een unieke fotomatrix voor alle identiteits- en reisdocumenten voor Belgen en voor de verblijfsdocumenten voor niet-Belgen.

  Lees meer
Meer nieuws

online reserveren