Naar inhoud

 

 

Nieuws

 • Vacature begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang

  Vervangingscontract van 22u48 uren (3/5) tot en met 30 april 2017. Verlenging is eventueel mogelijk.

  Lees meer
 • Jobstudenten gezocht

  Zoek je een vakantiejob waarbij je je kan inzetten voor ouderen? Wil je samen met anderen zorgen voor een aangename woon- en leefomgeving voor onze 93 residenten? Ben je minimum 18 jaar? Stel je dan kandidaat voor een vakantiejob in het woonzorgcentrum Markizaat. 

  Lees meer
 • Heraanleg doortocht Oordegem

  Het Agentschap Wegen en Verkeer, gemeente Lede en Farys investeren samen in een veiligere Grote Steenweg (N9) in Oordegem (Lede). De doortocht krijgt een grondige facelift van zijstraat Wijde Wereld tot de Pontweg. Met een nieuw wegdek, veilige fiets- en voetpaden en parkeerstroken wordt de steenweg een pak veiliger, zeker voor fietsers en voetgangers. Onder het wegdek komt een gescheiden rioleringsstelsel. De werken gaan op 27 februari van start en zullen tot het najaar van 2018 duren. 

  Lees meer
 • Voorstellingen De Rozenoorlog en Nerveuze Vrouwen zijn uitverkocht

  Op 22 januari speelt de voorstelling De Rozenoorlog en op 30 maart speelt Te Gek!? Nerveuze Vrouwen in GC De Volkskring. Beide voorstellingen zijn uitverkocht.

  Lees meer
 • Gedichtendag: tussen Pot & Pint

  De academie en de bibliotheek slaan de handen in elkaar voor een poëtische en gezellige avond in GC De Volkskring. Deze voorstelling vindt plaats op donderdag 26 januari. Vanaf 19.00 uur is ons Poëziecafé geopend, om 19.30 uur starten de voorstellingen. De studenten Woord van de academie zorgen voor een mix van toneel, poëzie en sfeer. Een aanrader!

  Lees meer
Meer nieuws

online reserveren