Naar inhoud

 

 

Nieuws

 • Heraanleg Markt en omgeving

  De heraanleg van de Markt en omgeving is een wegen- en rioleringsproject dat getrokken wordt door de gemeente Lede en Farys. Infraplan is de ontwerper en Viabuild zal de werken uitvoeren. 

  Lees meer
 • Glasvezelkabel afgerukt in centrum Lede Deze ochtend werd een glasvezelkabel afgerukt door de werken in centrum Lede. De diensten zijn deze avond wel open maar kunnen beperkt werken. Neem best eerst telefonisch contact op via 053 60 68 00. Lees meer
 • Jobstudenten verpleging en verzorging gezocht

  Zoek je een vakantiejob waarbij je je kan inzetten voor ouderen? Wil je samen met anderen zorgen voor een aangename woon- en leefomgeving voor onze 93 residenten? Ben je minimum 18 jaar? Stel je dan kandidaat voor een vakantiejob in het woonzorgcentrum Markizaat. 

  Lees meer
 • Vacature administratief medewerk(st)er

  Het gemeentebestuur van Lede gaat over tot de aanwerving in contractueel verband van een ADMINISTRATIEF MEDEWERK(ST)ER voor de dienst burgerzaken – voltijds of 4/5 - onmiddellijke indiensttreding - niveau C1-C3.

  Lees meer
 • Vacature administratief medewerk(st)er

  Het gemeentebestuur van Lede gaat over tot de aanwerving in contractueel verband van een ADMINISTRATIEF MEDEWERK(ST)ER voor de technische dienst - onmiddellijke indiensttreding - voltijds - niveau C1-C3.

  Lees meer
Meer nieuws

online reserveren