Naar inhoud

online reserveren

Nieuws

 • Last Post in Lede
  Op zaterdag 3 mei blazen leerlingen van de Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord, leden van Sint-Martinus Oordegem en de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia Lede samen de Last Post. Zij doen dit om 16.00 en om 16.15 uur voor de Sint-Martinuskerk op de markt van Lede.
  Lees meer
 • Folk in Lede I – workshop folkmuziek met Rudy Velghe
  De Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord organiseert een workshop folkmuziek. Zij doet dit in het kader van het Feest van de Folk. Rudy Velghe, violist en artistiek leider van de groep Orion, wijdt geïnteresseerden in in de geheimen van de volksmuziek.
  Lees meer
 • Folk in Lede II – workshop zang in de volksmuziek met Elly Aerden
  Tegelijk met de workshop Folkmuziek door Rudy Velghe organiseert de Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord ook een workshop zang in de volksmuziek. Daarvoor strikte de academie Elly Aerden, zangeres van Eléonor. In deze workshop wil zij op een creatieve manier een basis stemtraining combineren met verschillende stijlen in de volksmuziek.
  Lees meer
 • Zij die ons gaan verlaten, groeten u
  Dit schooljaar heeft de Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord drie afstuderende leerlingen die klaar zijn voor het conservatorium. Of ze daadwerkelijk een professionele carrière ambiëren, weten we nog niet, maar of ze het waard zijn kun je beluisteren tijdens 'Zij die ons gaan verlaten, groeten u', hun afscheidsconcert.
  Lees meer
 • Fonds voor arbeidsongevallen

  Heb je een arbeidsongeval gehad? Dan kan je steeds terecht op de website van het Fonds voor arbeidsongevallen: www.faofat.be.

  Lees meer
Meer nieuws

online reserveren

banner EIK wie? wat? waar?
banner portaal belgium.be