Naar inhoud

Nieuws

 • Doe mee aan de 10.000-stappenclash!

  Van 30 april t.e.m. 28 mei organiseert het VIGeZ de Vlaamse 10.000-stappenclash. Dé stappencompetitie tussen alle Vlaamse gemeenten. Ook Lede doet mee!

  Lees meer
 • Invullen belastingaangifte

  Sinds 1 januari 2016 is de controle personenbelasting van Wetteren gesloten.

  Voor hulp bij het invullen van de belastingaangifte voor aanslagjaar 2016 – inkomsten 2015 kan je terecht op een belastingkantoor in je buurt.

  Lees meer
 • Vacature administratief medewerk(st)er

  Het gemeentebestuur van Lede gaat over tot de aanwerving van een ADMINISTRATIEF MEDEWERK(ST)ER voor de technische dienst - voltijds - Niveau C1-C3 - statutair

  Lees meer
 • Nieuwe fietsbrochure 'In het wiel van Lucien Van Impe'

  Deze zomer is het precies 40 jaar geleden dat Lucien Van Impe de Ronde van Frankrijk won. 2016 is het huldigingsjaar voor deze wielerlegende en Stad Aalst, gemeenten Erpe-Mere, Haaltert en Lede zetten zich samen in om de laatste Belgische Tourwinnaar een passend eerbetoon te geven. Daarom lanceren ze een nieuwe fietsbrochure 'In het wiel van Lucien Van Impe'.

  Lees meer
 • Zet de bloemetjes (opnieuw) buiten!

  Verzorgde en bebloemde vensterbanken, gevels en (voor)tuintjes frissen de straten volledig op. Ook ecologisch beheerde (voor)tuinen zijn een streling voor het oog. Om Lede in de bloemetjes te zetten, organiseert het gemeentebestuur voor de vijfde keer op rij een bebloemingswedstrijd. De wedstrijd loopt dit jaar van 1 juni tot en met 31 augustus. Inschrijven kan tot en met maandag 9 mei!

  Lees meer
Meer nieuws

online reserveren

banner EIK wie? wat? waar?
banner portaal belgium.be