Naar inhoud

Nieuws

 • Luistervinken: Mijn leven op stelten – Krista Bracke

  Kom op donderdag 19 februari luistervinken in GC De Volksrking naar het verhaal van Krista Bracke. Om 20 uur vertelt de journaliste hoe haar leven een drastische wending nam door ziekte. 

  Lees meer
 • Onze Facebookpagina gaat online!

  Sociale media zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Naast het onderhouden van een persoonlijk netwerk is het voor velen het kanaal om op de hoogte te blijven van het lokale nieuws en evenementen. Een gemeentelijke pagina op Facebook kon en mocht dus niet uitblijven. Deze pagina is een uitbreiding van de reeds bestaande communicatiekanalen van het gemeentebestuur. 

  Lees meer
 • Gratis vuilniszakken

  Ben je stomapatiënt, lijd je aan blijvende incontinentie of heb je een PEG-sonde? Dan word je geconfronteerd met een hoge afvalfactuur. Als sociale tegemoetkoming geeft het gemeentebestuur jou gratis 10 vuilniszakken van 60 liter op voorwaarde dat je in Lede gedomicilieerd bent en niet in een woonzorgcentrum of instelling verblijft.

  Lees meer
 • Filmavond CinéFolie Romantique

  Leedse filmliefhebbers kunnen uitkijken naar een nieuwe themafilmavond in GC De Volkskring. Op vrijdag 13 februari bekijken we alles door een roze bril en programmeren de romantische film Her.

  Lees meer
 • Voorleesrugzakjes bibliotheek Lede

  Naar aanleiding van de voorleesweek startte de bib met de uitleen van voorleesrugzakjes. In een rugzakje zitten drie materialen rond een thema zoals carnaval, op het potje, verliefd zijn, ridders,…

  Lees meer
Meer nieuws

online reserveren

banner groepsaankoop groene stroom
banner EIK wie? wat? waar?
banner portaal belgium.be