Naar inhoud

Nieuws

 • Gedichtendag: ontvang een gedichtenbundel van Tom Lanoye voor 10 UiTpaspunten

  Naar aanleiding van Gedichtendag kan je op donderdag 31 januari vanaf 15u30 in de bib terecht voor de speciaal daarvoor geschreven Gedichtenbundel van Tom Lanoye, 'Vrij - Wij?'. Je kan deze ontvangen in ruil voor 10 UiTpaspunten.

  Lees meer
 • Cinéfolie Romantique: Breathe

  Vier romantisch valentijn met onze themafilmavond CinéFolie Romantique! We kleden de zaal aan in thema en verloten een kijk- en leesprijs onder de aanwezigen. Na de voorstelling kan je napraten in de bar met één gratis Valentijnsconsumptie. Om 19.45 uur beginnen we met een inleiding, om 20.00 uur stipt start de film in GC De Volkskring.

  Lees meer
 • Pedicure gezocht: 2de oproep

  Woonzorgcentrum Markizaat wenst een overeenkomst af te sluiten voor het aanbieden van voetverzorging aan haar residenten.

  Lees meer
 • Vacature technisch assistent(e) - garage

  Het gemeentebestuur van Lede gaat over tot de aanwerving van een VOLTIJDS TECHNISCH ASSISTENT(E) voor de garage - weddeschaal D1-D3 - - wervingsreserve van 1 jaar, mogelijks verlengbaar voor 1 jaar.

  Lees meer
 • Nieuwe datum Luistervinken Christine Van Broeckhoven

  Professor Christine Van Broeckhoven liet ons weten dat ze de vastgelegde lezing ‘Alzheimer en dementie’ van 7 februari 2019 om 20 uur in GC De Volkskring omwille van onvoorziene en persoonlijke redenen moet annuleren. Wij hebben in samenspraak met haar een nieuwe datum vastgelegd: donderdag 28 februari 2019 om 20 uur in GC De Volkskring.

  Lees meer
Meer nieuws

online reserveren