Naar inhoud

Nieuws

 • Informatiedrempel fijn stof overschreden - stookadvies 21 & 22 februari

  Er is vandaag veel fijn stof in de lucht.  Omdat houtverbranding extra fijn stof in de lucht brengt, adviseren VMM de bevolking om geen hout te stoken als bijverwarming of om sfeer te creëren. Houtverbranding beperken  heeft een belangrijke positieve impact op de gezondheid en op de luchtkwaliteit.

  Lees meer
 • Lezing Lucien Van Impe en Filip Osselaer

  De bibliotheek en de cultuurdienst nodigen jaarlijks vier interessante gastsprekers uit die je een hele avond mee op sleeptouw nemen door hun vakgebied. Dit jaar is Lucien Van Impe de laatste in de reeks. De lezing begint op woensdag 21 februari om 20 uur in GC de Volkskring. Kaarten zijn verkrijgbaar aan 5 EUR in de bibliotheken in Lede en Oordegem en bij de cultuurdienst.

  Lees meer
 • Heraanleg doortocht Oordegem

  Het Agentschap Wegen en Verkeer, gemeente Lede en Farys investeren samen in een veiligere Grote Steenweg (N9) in Oordegem (Lede). De doortocht krijgt een grondige facelift van zijstraat Wijde Wereld tot de Pontweg. Met een nieuw wegdek, veilige fiets- en voetpaden en parkeerstroken wordt de steenweg een pak veiliger, zeker voor fietsers en voetgangers. Onder het wegdek komt een gescheiden rioleringsstelsel. De werken zijn op 27 februari van start gegaan en zullen tot het najaar van 2018 duren. 

  Lees meer
 • Vacature technisch assistent (M/V) - sportdienst

  Het gemeentebestuur van Lede gaat over tot de aanwerving van een TECHNISCH ASSISTENT (M/V) - sportdienst - halftijds- contractueel - Niveau D1-D3.

  Lees meer
 • De grote lenteschoonmaak

  Heb jij ook schoon genoeg van zwerfvuil? Helpen kan op zoveel manieren: gewoon al door afval zoals papiertjes, snoepwikkels en blikjes in de vuilnisbak te gooien in plaats van zomaar op de grond, anderen aan te moedigen om hetzelfde te doen, mee te helpen aan een opruimactie, … Want zeg nu zelf, zonder dat zwervend afval is het toch veel aangenamer om te wandelen, te winkelen en te wonen in onze mooie gemeente.

  Lees meer
Meer nieuws

online reserveren